Snickeri Vallentuna

Ett snickeri i Vallentuna, med fokus på dig som kund.

Snickeri i Vallentuna

Välkommen till vårt Snickeri i Vallentuna. Vi är specialister på renoveringar av badrum, kök och totalrenovering av lägenheter. Utöver renoveringar tillverkar vi även unika möbler, bänkskivor i betong och utformar hela kök. Med andra ord – hos oss kan du få hjälp med det allra mesta en snickare kan tänkas kunna.

För oss är utmaningar, miljömedvetenhet och nytänkande tre viktiga punkter som värdesätter företaget. Det gör att vi med stolthet alltid gör vårt yttersta för att uppfylla kundens önskemål, tillsammans med en hög kvalité på de arbeten vi utför.

Vårt snickeri utför arbeten i bland annat Åkersberga, Danderyd, Täby och Vallentuna. Behöver du vår hjälp? Kontakta oss!

Våra tjänster

renovering av en källare

Renovering

Vi utför de allra flesta renoveringar. Däremot är vi specialister på renoveringar av badrum, kök samt större renoveringar som kan kräva mer planering. Under våra renoveringar ser vi vad du behöver och önskar. Tillsammans med dina önskemål och vår expertis hittar vi en unik lösning som passar dig.
Våra renoveringar leds alltid av en projektledare som säkerställer den höga kvalité som vi erbjuder våra kunder.
en platsbyggd hylla

Snickeri

Hos vårt snickeri kan du få möbler och byggnationer anpassade efter dig. Bland annat har vi genom åren gjort unika garderobsdörrar och platsbyggd förvaring. Här ser vi utanför boxen och kan hjälpa dig uppfylla de allra flesta idéer. Vi brinner för att hitta lösningar efter dina behov på alla sätt som finns.

Kanske har du nästa stora utmaning till våra fantastiska snickare? Tveka inte på att kontakta oss redan idag.

Använd dig av ROT-avdraget!

Du kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar vårt snickeri i Vallentuna. Vi innehar F-skattsedel och har en stor vetskap om avdraget. Avdraget som egentligen är en skattereduktion innebär att du får 30% avdrag på vår arbetskostnad, alltså INTE material. Läs mer på skatteverkets hemsida.

1. Kontakta oss!

Med oss kan du bolla alla typer av idéer och tankar.

2. Din offert

Alla våra offerter är alltid gratis och kravlösa.

3. Vårt snickeri

Snickarna kommer ut och för arbetet på utsatt tid.

4. Färdigt!

Grattis till en noggrant utförd renovering.
CP Bygg & design AB

Concrete Factory Bygg & Design AB

Vi är ett snickeri i Vallentuna med en gedigen och lång erfarenhet inom bland annat finsnickeri och renoveringar. I mer än 5 år har företagets drivits av att ständigt utvecklas i branschen. Genom våra noggrant utvalda snickare, att alltid vara nytänkande, se utanför boxen och framförallt med en stark vilja att utvecklas är vi idag ett självklart val av snickeri i Vallentuna.

Ett snickeri i Vallentuna

Behöver du ett snickeri i Åkersberga, Täby, Danderyd eller Vallentuna? Vi arbetar där du behöver oss i områden runt omkring Stockholm. Idag har vi en bred kundkrets som sträcker sig över stora delar, vilket gör att vi på ett smidigt sätt kan planera våra arbeten efter kundens behov, storlek på arbeten och område.

Vi är ett snickeri med fokus på miljön!

I den mån det går, tar vi alltid beslut som är så gynnsamma miljön som möjligt. På flera olika sätt tar vi vårt ansvar för att alltid erbjuda er miljömedvetna tjänster, i form av bland annat material, arbetssätt etc.

Tidigare arbeten!

Under fliken galleri kan du se tidigare renoveringar. Vi älskar utmaningar och har utfört jobb åt såväl privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Kontakta vårt snickeri i Vallentuna när du behöver någon typ av renovering eller unik design. Vi ser innanför boxarna när andra ser utanför, så tveka inte att kontakta oss.

Håll utkik på vår Facebook där vi uppdaterar kontinuerligt.